Ko smo mi
Certificirani veleprometnik medicinskih sredstava
200
+

RAZLIČITIH PROIZVODA

25
+

UPOSLENIH

500
+

ZADOVOLJNIH KLIJENATA

20
+

partnerskih firmi

KO SMO MI
Stručno i pouzdano osoblje stoji vam na raspolaganju

Naš tim se sastoji od profesionalnih stručnjaka iz oblasti zdravstvene zaštite, certificirani HACCP menadžeri, specijalisti iz oblasti epidemiologije, magistri mikrobiologije, sanitarni inžinjeri i sanitarni tehničari. Stoje vam na raspolaganju spremni da odgovore na sve poslovne zahtjeve s ciljem obostranog zadovoljstva.

Edukovan i stručan tim profesionalaca
Certificirana medicinska sredstva
administracija
medicinska sredstva
Trenutno aktuelno
1
Prodaja zaštitne opreme

Prodaja COVID-19 testova

2
3
Proizvodnja i prodaja ortopedskih pomagala

Prodaja anestezijskih i respiratornih medicinskih sredstva

4
50% naših zaposlenih su osobe sa invaliditetom

Ono što nas čini drugačijima, a u isto vrijeme veoma ponosnim, jeste to da naš tim čine i osobe sa invaliditetom. Pravo na rad je jedno od osnovnih ljudskih prava, te nam je izuzetna čast biti dio lijepih životnih priča svih nas.

Društveno odgovorno poslovanje

Naše poslovanje baziramo na društveno odgovornom poslovanju kako bi doprinijeli razvoju zajednice u kojoj djelujemo i šire, odnosno preuzimamo odgovornosti za učinak naših aktivnosti na društvo i okoliš.

Usluge
Proizvodnja i prodaja ortopedskih pomagala

Iz naše radionice na tržište plasiramo različite vrste ortopedskih pomagala, izrađenih od visokokvalitetnih materijala u skladu sa pravilnicima Ministarstva zdravlja FBiH. Kako bi olakšali normalno odvijanje svakodnevnih poslova, tu smo da prema Vašim potrebama napravimo sva potrebna pomagala. Osnovni cilj našeg poslovanja je zadovoljan krajni korisnik - Vi. Kako su 50% uposlenika naše firme osobe sa invaliditetom, imamo priliku upoznati srž problema iz prve ruke.

konaktirajte nas
KONTAKT
Pošaljite upit
[contact-form-7 id="10765" title="form 2_contact"]
Partneri
Naši partneri