Usluge
Proizvodnja i prodaja ortopedskih pomagala

Iz naše radionice na tržište plasiramo različite vrste ortopedskih pomagala, izrađenih od visokokvalitetnih materijala u skladu sa pravilnicima Ministarstva zdravlja FBiH. Kako bi olakšali normalno odvijanje svakodnevnih poslova, tu smo da prema Vašim potrebama napravimo sva potrebna pomagala. Osnovni cilj našeg poslovanja je zadovoljan krajni korisnik - Vi. Kako su 50% uposlenika naše firme osobe sa invaliditetom, imamo priliku upoznati srž problema iz prve ruke.

Potrebna su vam ortopedska pomagala? Kontaktirajte nas!

Proteze za gornje i donje ekstremitete

Proizvodnja i prodaja ortopedskih pomagala su naša uža specijalnost! Mobilnost je iznimno važna za kvalitetu života svakog od nas, u bilo kojoj dobi. Već više od 100 godina radimo na tome da svojim korisnicima omogućimo zadržati ili vratiti mobilnost.  Vidjeti svijet očima naših korisnika kako bismo poboljšali kvalitetu života kroz naše proizvode, naša znanja i usluge, predstavlja nam svakodnevni izazov. Kvaliteta i funkcionalnost dobre proteze se najbolje ocjenjuje kroz adekvatnu udobnost za nošenje kod pacijenta, lakoću navlačenja i skidanja, relativno malu težinu, veliku izdržljivost, te estetski zadovoljavajući izgled. Potkoljena proteza se obično sastoji od po mjeri napravljenog ležišta, stupnog dijela te na kraju stopala. 

Invalidska kolica

U našoj ponudi možete pronaći veliki izbor invalidskih kolica i ostalih ortopedskih pomagala. Invalidska kolica su specijalno konstruisana kolica na ručni (manuelni) ili električni pogon koja su prvenstveno namjenjena nepokretnim bolesnicima koji nemaju mogućnost hodanja zbog prirode svoje bolesti. Kod pacijenata sa očuvanim pokretima ruku najčešće se propisuju kolica na ručni pogon, kako bi se vježbala motorika gornjih ekstremiteta. Kada je riječ o kvadriplegiji (nemogućnost pokretanja svih udova), onda se koriste motorna kolica, čije upravljanje se vrši pomoću udaha ili na komandu izdatu glasom. Bolesnici sa hemiplegijom kolica pokreću zdravom rukom i nogom. Dimenzije i oblik sjedišta, naslona i oslonca za noge i ruke na kolicima moraju biti individualno prilagođeni svakom bolesniku. Proizvodnja i prodaja ortopedskih pomagala obavlja se s ciljem poboljšanja kvalitete života krajnjim korisnicima naših usluga!