Zaštitna oprema u ponudi

Testovi u ponudi

Zaštitna oprema

Medicinska sredstva koja mi uvozimo i distribuišemo registrovana su kod Agencije za lijekove i medicinska sredstva. Od zaštitne opreme posjedujemo: zaštitne maske za odrasle, vizire za lice, dezinficijense, zaštitna odijela, zaštitne kape i drugo.

Maske za lice

Maske za lice su, u najširem smislu, maske koje se izrađuju od komercijalno dostupnih dvoslojnih pamučnih materijala gušćeg tkanja i nose se u svakodnevnom životu. Za optimalnu učinkovitost dvoslojnu pamučnu tekstilnu masku ​​za lice, koja ima ulogu tekstilne barijere.

Medicinske maske (hirurške maske)

Medicinske/kirurške maske prvenstveno se koriste za zaštitu drugih osoba od izlaganja potencijalno zaraznim kapljicama one osobe koja nosi masku. Njihova je primjena jednokratna. Odgovarajuća maska također u određenoj mjeri štiti korisnika maske kada je čvrsto pričvršćena. Koriste se prvenstveno u medicinske svrhe i služe za sprječavanje širenja kapljica iz izdahnutog zraka na pacijenta ili drugu osobu te mogu zaštititi područje usta i nosa od direktnog utjecaja većih kapljica druge osobe kao i od prijenosa patogena izravnim dodirom s rukama.